Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Maldives

Proprietate de vânzare în Maldive

Maldive este o țară tropicală din Oceanul Indian compusă din 26 de atoli inelari formați din peste 1000 de insule de corali. Aceste insule sunt renumite pentru plaje, lagunele cu apă albastră și recifele de corali lungi. Malé este capitala și cel mai populat oraș, denumit în mod tradițional Insula Regelui pentru locația sa centrală.

Dacă sunteți interesat să cumpărați proprietăți de vânzare în Maldive, trebuie să știți că aici puteți chiar să cumpărați sau să închiriați o insulă întreagă. Maldivele nu au lipsă de insule coraline. Există un total de 1.192 de insule și se întind pe 35.000 de mile pătrate, făcând din țara Oceanului Indian una dintre cele mai diverse din lume. Mai puțin de 200 dintre aceste insule sunt locuite, iar în timp ce capitala, Male este mai dens populată decât Manhattan, restul este în mare parte o vedere perfectă pentru imagini cu nisip plat cu coral, palmieri și marea albastră.

Turismul este principala sursă de venit pentru Maldive, iar țara a cucerit piața pentru luna de miere și sărbătorile la nivel înalt. Istoric, guvernul a urmat o politică care a livrat teritoriile către companii hotărâte să construiască stațiuni și hoteluri, care acum atribuie insule grupurilor de hoteluri interesate, cu contract de închiriere de 50 de ani.

În prezent, există 126 de stațiuni în Maldive, dar proprietatea de vânzare în Maldive rămâne rară.

Ocuparea în hotelurile din Maldive este în jur de 60-80%, iar RevPar (Venit pe cameră) este de trei ori mai mare decât orice altă destinație asiatică, astfel că cererea pentru locații completate este mare. Cele mai multe proprietăți de vânzare în Maldive, în special hoteluri de vânzare, au fost achiziționate în termen de două săptămâni, dar pentru o destinație de un astfel de succes Maldivele au cunoscut o creștere foarte mică recent.

  •  
    Mutarea în Maldive. Expatriați și trăiți în Maldive

        Când ne gândim la locuri în care vrem să evadăm complet din realitatea înconjurătoare și din rutina zilnică, ei ne vin imediat în minte: Maldive. Fără o umbră de îndoială, ele reprezintă relaxarea finală în imaginația colectivă. Plajele paradisului, marea cristalină ... ideală pentru ce ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 36530

DE VÂNZARE Casă, Maldives, Male, Male, center

Reserved negotiation
DE VÂNZARE
Casă

148 m²
Casă frumoasă detașată de vânzare rău
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB